Workshops

Kunstzinnige Workshops

 

Naast therapie geef ik ook workshops en organiseer ik het Open Atelier.

Ik geloof namelijk dat het goed is voor iedereen om creatief bezig te zijn, in welke vorm dan ook.

Het aanbod is gevarieerd en wisselt per seizoen.

 

Open Atelier

 

In het open atelier krijg je geen les, maar kan je wel zelfstandig (met begeleiding) kunstzinnig werken. Zowel voor beginnelingen als mensen die al eens een workshop hebben gevolgd en met de geleerde techniek verder willen.

 

Speksteen bewerken

 

Deze workshop bestaat uit twee bijeenkomsten waarin je leert hoe je speksteen bewerkt met vijlen en schuurpapier. Zo werk je van grof naar fijn met een uniek beeld als resultaat.

 

Draad spannen

 

Er is veel mogelijk met draad! Haken, breien zijn wat dat betreft zeer bekend. In deze workshop leer ik je hoe je van het draad een kunstwerk kan maken. Op een stuk hout wordt met spijkers een figuur weergegeven waarna je draad hier omheen gaat spannen. Met een uniek kunstwerk als resultaat!

Tekenen, Schilderen en Boetseren

 

Er is veel mogelijk binnen deze technieken! Daarom dat ik elk seizoen een nieuw aanbod heb met leuke workshops, kijk snel of er voor jou wat tussenzit !

 

 

'Nu even ik' reeks

 

In deze drukke tijd, wordt er steeds meer van ons gevraagd.

Maar neem je wel eens de tijd om je af te vragen: 'Wie ben ik?' en 'Wat wil ik?'.

 

In de workshop reeks ligt de aandacht op het 'bij jezelf komen'. Het bewust stil staan bij jezelf, bij jou kwaliteiten en krachten en hoe jij in de wereld wilt staan.

 

Recycle workshops

 

Er zijn zoveel mooie materialen die we weggooien, terwijl we daar nog wat mee kunnen doen!

Dat vind ik zonde. Daarom bied ik verschillende workshops aan waarbij we materialen recyclen en hier iets nieuws van maken wat zowel nuttig als mooi kan zijn.

 

Samen Kunst Kijken

 

In groepsverband wordt er in een reeks van 5 bijeenkomsten geleerd om op een 'nieuwe' manier naar kunst te kijken. Hierbij staat niet de kunstenaar en de stjil centraal, maar juist dat wat er uit het schilderij spreekt!

 

Kunstzinnige Therapie

Eigen-Zinnig-Heid

Naomi Lamens

Vlielandseweg 24A

2641 KC Pijnacker

Tel : +316 300 814 94

E-mail: info@Eigen-Zinnig-Heid.nl