Workshops

Kunstzinnige Workshops


Naast therapie geef ik ook workshops en organiseer ik het Open Atelier.

Ik geloof namelijk dat het goed is voor iedereen om creatief bezig te zijn, in welke vorm dan ook.

Het aanbod is gevarieerd en wisselt per seizoen.


Speksteen bewerken


Deze workshop bestaat uit twee bijeenkomsten waarin je leert hoe je speksteen bewerkt met vijlen en schuurpapier. Zo werk je van grof naar fijn met een uniek beeld als resultaat.


Tekenen, Schilderen en Boetseren


Er is veel mogelijk binnen deze technieken! Daarom dat ik elk seizoen een nieuw aanbod heb met leuke workshops, kijk snel of er voor jou wat tussenzit !Samen Kunst Kijken


In groepsverband wordt er in een reeks van 5 bijeenkomsten geleerd om op een 'nieuwe'  manier naar kunst te kijken. Hierbij staat niet de kunstenaar en de stjil centraal, maar juist dat wat er uit het schilderij spreekt!


'Nu even ik' reeks


In deze drukke tijd, wordt er steeds meer van ons gevraagd.

Maar neem je wel eens de tijd om je af te vragen: 'Wie ben ik?' en 'Wat wil ik?'.


In de workshop reeks ligt de aandacht op het 'bij jezelf komen'. Het bewust stil staan bij jezelf, bij jou kwaliteiten en krachten en hoe jij in de wereld wilt staan.


Recycle workshops


Er zijn zoveel mooie materialen die we weggooien, terwijl we daar nog wat mee kunnen doen!

Dat vind ik zonde.  Daarom bied ik verschillende workshops aan waarbij we materialen recyclen en hier iets nieuws van maken wat zowel nuttig als mooi kan zijn.


Draad spannen


Er is veel mogelijk met draad! Haken, breien zijn wat dat betreft zeer bekend. In deze workshop leer ik je hoe je van het draad een kunstwerk kan maken. Op een stuk hout wordt met spijkers een figuur weergegeven waarna je draad hier omheen gaat spannen. Met een uniek kunstwerk als resultaat!